Major Trouble – Konsert 9. mars.

Major Trouble – bobler av spilleglede og gode låter og harmonier.

Major Trouble ble dannet i 2015 med mål om å spre bluegrass til folket. Bluegrass har sine røtter i gammel amerikansk, men også norsk og britisk folkemusikk. I tillegg er den også inspirert av musikken som slaver tok med seg, delvis via jazz, blues og gospel. Reportoiret til Major Trouble spenner fra tradisjonell bluegrass med låter av Jimmy Martin, Flatt & Scruggs, Tony Rice og bluegrassens gudfar Bill Monroe, over til bluegrassvarianter av låter fra Bob Dylan, The Byrds og Richard Thompson. Her blir intensitet, improvisasjon og spilleglede pakket inn i en helakustisk opplevelse!

Major Trouble består av:
Jonas Major - Gitar og vokal,  Geir Emanuelsen - Banjo og kor,  André S Stenersen - Mandolin og kor,  Håkon Winge – Kontrabass,  Tinker Floistad - Gitar, vokal og kor.

Konserten er i  i Steenhusets Scene 3. etg. Konserttidspunkt er 20:30. Vinbar åpen fra 19:00 Restaurant fra 16:30. 

Billettpris: 200,-