Julian Bjorå trio – 16. mai.

Fantastisk jazztrio med de mest talentfulle unge musikere med "vår egen" Julian Bjorå (fra Evje og litt Arendal) i spissen, samt trommis Amund Kleppan og saksofonist Gabor Bolla.

Julian Bjorå er en fremragende bassist som allerede har markert seg i mange band og sammenhenger. Han er utdannet fra jazzlinja på NTNU, hvor han sammen med en del andre dannet jazz/hiphop-bandet Zenos Mode, som spilte på Canal Street i 2017. Julian har turnert med størrelser som Petter Wettre, og ble bl.a innstilt til Årets Jazzintro med bandet Kjetil Jerve trio. Han har nå flyttet til København for å delta og utvikle seg i storbyens vitale jazzscene.
Han kommer tilbake til Arendal og Canal Streets husband i slutten av juli.

Denne gang har han med seg den suverene trommisen Amund Kleppan (Lillehammer), som i 2017 stakk av med selveste Talentprisen på Dølajazz 2017, og sammen med sitt band Aloft Quartet vant Danish Jazz Award 2018! Kleppan har bl.a også spilt med Arild Andersen og Marius Neset.

I tillegg kommer han med den internasjonalt anerkjente saksofonisten Gabor Bolla (Ungarn). Bolla har spilt med et stort antall store jazznavn som David Murray, Guy Barker, Benny Golson, Johnny Griffin og Roy Hargrove, m. fl.! Han har spilt på store jazzfestivaler som Montreux jazzfestival , Yatra festival og Buchuresti jazz festival.

Det ligger an til en utsøkt og unik jazzkonsert på Steenhuset denne kvelden!

Bill. kr 200 (betales v inngangen fra kl 20)

Image