Selskap på Steenhuset

Vi leverer selskap på huset, på spesielle steder i Arendal og som catering når kunden ønsker å avholde selskap i privat regi. På huset har vi restaurantlokalet i Hvelvet (ca 32 sitteplasser) Vinbaren (26)  og 3. Etasje (20). Huset er svært egnet når man ønsker å bruke de tre etasjene til forskjellige opplevelser. Sommerstid har vi i tillegg servering utendørs mot Teaterplassen, og under større arrangementer i byen søker vi bevilling for bruk av hele Teaterplassen, da i samarbeid med våre naboer. Tredje etasje er til utleie, og i 2018 ble den benyttet som fast tilhold for en deltaker under Arendalsuka. Lokalet er utstyrt med lydanlegg og prosjektor, og kan rigges for ulik bruk.

Vi kan også tilby selskaper i en vakker, bynær hage beliggende ved vannkanten, Der er det plass til å dekke bord for rundt 100 gjester. Vi har også tilgang til et flott selskapslokale hvor vi kan vi tilby bordplassering til 72 personer. Steenhuset kan også påta seg spesielle eventer, og vi har et eget selskapstelt med areal på 6 x 12 meter.

I driftsfellesskapet som står bak Steenhuset finner du folk innenfor Arendals kulturliv samt mat- og vinkjennere.  Dette er personer som bidrar til kulturprogram, til menyer og vinvalg, og som også kan være en god ressurs ved planlegging av dine selskaper. 

Ta kontakt for mer informasjon

Image
 
Image