Sesongmeny april 2019

5-retter smaksmeny:

595,- per person

Kamskjellceviche i te og tang

Breiflabbpakker sautert i ramsløksmør med vintereplerelish og blåskjellskum

Røkt hjort flambert i harahorn med solbærdråper, soppvariasjoner

Langtidsstekt kje marinert i urter og hvitvin, appelsinkokt fennikel, sjy og glaserte rødbeter

Ris a la mande med mandler, marsipan og kirsebærkompott

 

 

3-retter klassisk meny:

445,- per person

Kamskjellceviche i te og tang

Breiflabbpakker sautert i ramsløksmør med vintereplerelish og blåskjellskum  

eller

Langtidsstekt kje marinert i urter og hvitvin, appelsinkokt fennikel, sjy og glaserte rødbeter

Ris a la mande med mandler, marsipan og kirsebærkompott

 

Lyst på mer, eller noe annet?

Du kan også bestille egne hovedretter

Månedens veganske 195,-

Hovedrett fisk 320,-

Hovedrett kjøtt 270,-

Entrecote fra Jens Eide, fondantpotet og peppersaus. 295,-


Norske oster 155,-

Ris a la mande med mandler, marsipan og kirsebærkompott 95,-

Allergener:
1: sulfitt, bløtdyr, skalldyr og fisk
2: melk, sulfitt, fisk, bløtdyr og skalldyr
3: melk, sulfitt, egg, sennep
4: sulfitt
5: nøtter(mandel), melk)