Sesongmeny juni 2019

5-retter smaksmeny:

595,- per person

Salat fra bygartneriet med sitronvinagrette, confitert cherrytomat, krabbekake og skyr

Posjert breiflabb-rullade med mandelsmør, ertekrem, nepe og nykål

Røkt og ristet hval i steinsoppsaus, bakt løk og eple-brunoise

Sidertrukket svinenakke med parmesan-duchesse potet, portvinsglace timianbakte epler og sviskekrem

Rabarbra-smuldrepai med vaniljeparfait

3-retter klassisk meny:

445,- per person

Salat fra bygartneriet med sitronvinagrette, confitert cherrytomat, krabbekake og skyr 

Posjert breiflabb-rullade med mandelsmør, ertekrem, nepe og nykål

eller

Sidertrukket svinenakke med parmesan-duchesse potet, portvinsglace timianbakte epler og sviskekrem

Rabarbra-smuldrepai med vaniljeparfait

Lyst på mer, eller noe annet?

Du kan også bestille egne hovedretter

Månedens veganske 195,-

Hovedrett fisk 320,-

Hovedrett kjøtt 270,-

Entrecote fra Jens Eide, fondantpotet og peppersaus. 295,-


Norske oster 155,-

Rabarbra-smuldrepai med vaniljeparfait 115,-

Menyene inneholder:
1: Skalldyr, melk, egg, gluten(hvete), sesam, sennep, sulfitt
2: Fisk, melk, nøtter (mandel), spor av skalldyr
3: Melk, sulfitt
4: Melk, egg, sulfitt
5: Melk, gluten (hvete), sulfitt, egg