Sesongmeny juni 2019
5-retter smaksmeny:
595,- per person
Salat fra bygartneriet med sitronvinagrette, confitert cherrytomat, krabbekake og skyr
Posjert breiflabb-rullade med mandelsmør, ertekrem, nepe og nykål
Røkt og ristet hval i steinsoppsaus, bakt løk og eple-brunoise
Sidertrukket svinenakke med parmesan-duchesse potet, portvinsglace timianbakte epler og sviskekrem
Rabarbra-smuldrepai med vaniljeparfait
3-retter klassisk meny:
445,- per person
Salat fra bygartneriet med sitronvinagrette, confitert cherrytomat, krabbekake og skyr
Posjert breiflabb-rullade med mandelsmør, ertekrem, nepe og nykål
eller
Sidertrukket svinenakke med parmesan-duchesse potet, portvinsglace timianbakte epler og sviskekrem
Rabarbra-smuldrepai med vaniljeparfait
Lyst på mer, eller noe annet?
Du kan også bestille egne hovedretter
Månedens veganske 195,-
Hovedrett fisk 320,-
Hovedrett kjøtt 270,-
Entrecote fra Jens Eide, fondantpotet og peppersaus. 295,-
Norske oster 155,-
Rabarbra-smuldrepai med vaniljeparfait 115,-
Menyene inneholder:
1: Skalldyr, melk, egg, gluten(hvete), sesam, sennep, sulfitt
2: Fisk, melk, nøtter (mandel), spor av skalldyr
3: Melk, sulfitt
4: Melk, egg, sulfitt
5: Melk, gluten (hvete), sulfitt, egg