Steenhuset Restaurant

Restauranten er lokalisert i husets 300 år gamle stenhvelv i første etasje. Rommet gir en helt spesiell stemning og opplevelse. I det daglige har restauranten 24 plasser, som benyttes til 36 gjester i tiden fra 16.30 til kjøkkenet stenger klokken 21.30. Restauranten tilbyr en meny basert på sesong og lokale råvarer. Vi gir også gjestene våre en mulighet til å velge fra ukens meny, som består av tre eller fem retter.

Bordbestilling:
booking@steenhuset.com

Telefon:  4580 5662

Åpningstider: 
Tirsdag til Lørdag
16:30-21:30

SE MENY

Vi vet at når du besøker Steenhuset gjør du det for å få noe særegent i smak og opplevelse, gjerne med lokale råvarer fra de beste leverandørene på Sørlandet. Vi gjør også vårt ytterste i tilberedning og servering for å gi deg gode opplevelser av maten, av vin og folk. Samtidig vil vi gjerne holde på en atmosfære som gjør at du kan slappe av, nyte og kose deg. Ønsker du å besøke restauranten ber vi om at du bruker anledningen til å reservere bord. Dette er både fordi du da gir oss god mulighet til å forberede måltidet ditt og for at du skal få plass hos oss, slik du ønsker.

I sesonger og spesielle dager serverer vi også fra kjøkkenet i uteserveringen og i vinbaren. Tilbudet gis som en dagens rett. Ved selskaper kan vi dekke restauranten til 32 personer, vi har da vi spesielle menyer som tilbys ved forespørsel. Trykk her for å se selskapsmenyer

Image
Image
Image
Image