Steenhuset Restaurant

På Steenhuset dreier det seg om mat, smak og gode opplevelser! Lokale råvarer fra gode produsenter, kokkekunst og internasjonal billedkunst. 

Bordbestilling:
booking@steenhuset.com

​Telefon:  4580 5662
Åpningstider: 
Tirsdag til Lørdag
16:30-21:30
Image

Dagens treretter:

Steinsoppsuppe
Med bakt purre og tørket tyttebær
Inneholder melk, sitrus, sulfit.

Andebryst
med sellerikrem, petit pois, ripssaus og fondant potet.
Inneholder: sitrus, sulfit og melk.

Creme Brulee 
med bær
Inneholder melk og egg.

Pris: 390,-

Vinpakke: 3 glass, 290,-

Meny A la carte

Forretter/ Starters

Steinsoppsuppe
Med bakt purre og tørket tyttebær
Creamy boletus soup with baked leek and dried lingonberry
Inneholder melk, sitrus, sulfit.
Kr. 139,-

Hvalcarpaccio
Med pepperrotrømme, blomkålcrudités og Bufar
Whale carpaccio with horseradish cream, cauliflower crudité & Bufar
Inneholder melk og sitrus
Kr. 149,-

Charcuterie
Skinker, oster, brød og syltetøy
Ham, cheese, bread and jam
Inneholder sulfit, melk og gluten (hvete og rug) 
Kr. 169,-

Hovedretter/ Main dishes

Pasta med kylling og bacon i kremet soppsaus
Med trøffel, champignon og steinsopp
Pasta with chicken and bacon in creamy mushroom sauce with truffle, champignon and porcini
Inneholder gluten (hvete), milk, sitrus and sulfit.
Kr. 229,-

Andebryst med sellerikrem, petit pois, ripssaus og fondant potet.
Breast of duck with celerycream, petit pois, red currant sauce and fondant potatoes.
 Inneholder: sitrus, sulfit og melk.
Kr 275,-

Ytrefilet av hjort surret i bacon
Med sopp, fritert gulrotpuré, selleri med løkkrem, portvinglace og fondantpoteter.
Venison wrapped in bacon with fried carrot puré, celery, mushrooms, portglacé and fondant potatoes.
Inneholder løk, selleri, sopp, sulfit og melk   
Kr. 319,-

Dagens fisk
Dagens fangst serveres med tilbehør etter sesong
Catch of the day. New day – new dish. Your waiter will give you the information. 
Dagens pris

Indrefilet av okse
Med sopp, fritert gulrotpuré, selleri med løkkrem, peppersaus og fondantpoteter.
Tenderlion with fried carrot puree, celery, mushrooms, papper sauce and fondant potatoes.
Inneholder løk, selleri, sopp, gluten (hvete) sulfit and melk.
Kr. 329,-

Vegetar/ Vegetarian
Pasta i kremet soppsaus med champignon
Pasta in creamy mushroom sause with champignon.
Inneholder gluten (hvete), melk, sitrus og sulfit 
Kr. 179,-

Desserter/ Desserts

Nystekte sjokoladekjeks
Med vaniljeparfait og jordbær- og hvit sjokoladeparfait.
Freshly baked chocolate biscuts with homade vanilla parfait and strawberry- and white chocolate parfait. 
Inneholder gluten (hvete), nøtter (hasselnøtt), spor av nøtter, melk og egg.
Kr. 119,-

Creme Brulee 
med bær
Creme Brulee with berries
Inneholder melk og egg.
Kr. 99,-

Sjokolademousse
Med vaniljeparfait og bringebærparfait
Chocolademousse with vanilla parfait and raspberry parfait
Inneholder melk, sulfit og egg.
Kr. 110,-