Steenhuset Vinbar

Steenhuset Vinbar er skapt av god vin, entusiaster og gjester som vil smake forskjeller, mangfold og kvaliteter - som vil snakke sammen - og dele opplevelser. Prisprofilen er slik at alle skal kunne smake det aller, aller meste.

Åpningstider: 
Torsdag: Ulike åpningstider. Se arrangementer
Fredag: 19:00-00:00
Lørdag: 19:00-00:00 ​

Vi serverer smakspakker, halve og hele glass, og flasker. Det serveres ved bordene, gis introduksjoner og oppfølging. Vinbaren har tilhold i etasjen over Steenhuset Restaurant. Vi samarbeider om vinlistene, om arrangementer og servering, ved planlegging av selskaper og catering. Vinbaren tjener som et godt supplement til restauranten og vice versa - og huset er for folk som vil ha det hyggelig - med flott vin og det beste av mat.

Vi arbeider for å gi gode råd om vinvalg – og introduserer alltid vinen du velger. Vi har også et nært forhold til produsentene som er representert på vinlisten. Vinene er stedstypiske, de er hentet fra kjerneområder i Europa og overvekten tilhører den nye generasjonen av produsenter. Vi har også et godt utvalg naturvin i listen vår.

Om du ønsker, kan bestille spesielle opplegg for bedriften eller vennegjengen, selskaper eller anledninger. Det gis kurs - og smakskvelder - på forspørsel.

I vinbaren arrangerer vi spesielle Mat&Vin-kvelder, har temakvelder som Vin&Vinyl, vi gjør lanseringer og arrangerer spesielle smaksarrangementer.
Utvalgte måneder lanserer vi også månedens viner, enten det er i forbindelse med "slipp" på Vinmonoplet eller vin til årstiden.

Ønsker du å lese om produsenter vi samarbeider med så kan du besøke sidene til Arendal Vintners

ImageImage