Steenhuset Vinbar

Steenhuset Vinbar er skapt av god vin, entusiaster og gjester som vil smake forskjeller, mangfold og kvaliteter - som vil snakke sammen - og dele opplevelser. Prisprofilen er slik at alle skal kunne smake det aller, aller meste. Vi sereverer smakspakker, halve og hele glass, og flasker. Det serveres ved bordene, gis introduksjoner og oppfølging.

Åpningstider: 
Torsdag: 19:00-23:00
Fredag: 16:00-00:00
Lørdag: 19:00-00:00 ​

Du kan også bestille spesielle opplegg for bedriften eller vennegjengen, selskaper eller anledninger. Det gis kurs - og smakskvelder - på forspørsel.

Vinbaren er åpen tors. fre og lørdager. På sommeren er det åpent flere ukedager, i Arendalsuka er det åpent hele tiden og under Canal Street gjør vi spesielle ting utover åpningstidene. Vi har også en egen onsdagsklubb hver tredje onsdag i måneden. Her er det åpent for alle, men årskort. I midten av juli 2018 åpner vi også 3. etg - som scene, for selskap, møter etc. Lokalet er utrolig flott! Som resten av huset, er dette utsmykket og designet av kunstner og gårdeier (sammen med sine søsken), Lise Fløystad.

Vinbaren tjener som et godt supplemet til restauranten og vice versa - og huset er for folk som vil ha det hyggelig - med flott vin og det beste av mat.